Te huur - Rijpwetering

Aan water gelegen restaurant

Unieke kans!

  • Aan water gelegen restaurant  foto 1
  • Aan water gelegen restaurant  foto 2
  • Aan water gelegen restaurant  foto 3
  • Aan water gelegen restaurant  foto 4

Restaurant Paerdeburgh, Rijpwetering.

Serieuze kandidaat of stel gezocht voor een zeer compleet restaurant in omgeving Leiden aan het water met terras zonder verplichtingen tegen zeer gunstige voorwaarden.

LOCATIE: Het restaurant is gelegen op een goede locatie aan het water met een prachtig terras in de gemeente Rijpwetering ( Kaag en Braassem). In de zomermaanden is deze regio zeer in trek bij toeristen. In de directe omgeving vindt u recreatiewater, natuur, woongebieden en bedrijvigheid. Het gehuurde bevat het volledige restaurant inclusief de etage welke kan functioneren als kantoor opslag of bedrijfswoning, inclusief het terras op eigen grond, direct aan het water met aanlegmogelijkheden voor sloepen en ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

INVENTARIS / INRICHTING: Het bedrijf is in gebruik als restaurant . Tot voor de coronapandemie werd hier een zeer goed lopend restaurant geëxploiteerd. De huur van de inventaris is bespreekbaar tegen nader overeen te komen voorwaarden

INDELING: Begane grond, Ruime en lichte entree. Garderobe en gescheiden toiletgroepen. Het geheel is ingericht in 4 commerciële ruimtes welke allen op een natuurlijke manier met elkaar in verbinding staan en eventueel apart te gebruiken zijn. 2 sfeervolle restaurantgedeelten met totaal 60 tot 80 couverts een zaal met plek voor 60 tot 80 man en een complete bar. Het interieur ziet er zeer verzorgd uit. Het restaurant is voorzien van een ruime en goed geoutilleerde keuken met o.a. een aparte vries –en koelcel. Het mooie zonnige tuinterras aan het water biedt plek voor ruim 60 gasten Aan de zijkant van het restaurant is een ruime eigen parkeerplaats voor 22 auto`s . Het totale oppervlak van het object is 290 m2 waarvan 235 m2 verkoopoppervlakte, een keuken van 45 m2 en een terras van 225 m2.

Kenmerken

Soort object:

Restaurant

Personeel:

-

Ligging:

-

Vloeroppervlakte:

290 m²

Zitplaatsen gelijkvloers:

160

Zitplaatsen verdieping:

-

Zitplaatsen terras:

60

Woonruimte:

bedrijfswoning

Parkeermogelijkheden:

vrij parkeren op eigen grond

Overeenkomst(en) brouwerij:

nee

Overeenkomst(en) speelautomaten:

nee

Overeenkomst(en) leveranciers:

nee

Omzetindicatie:

Op aanvraag

Openingstijden:

-

Status inventaris:

zeer goed

Leasecontracten:

nee

Energielabel:

Op aanvraag

Prijs

Vraagprijs inventaris & goodwill:
Op aanvraag

Huurprijs pand:
3.500,00 per maand

Koopprijs pand:
Niet van toepassing

Uw makelaar voor dit object is:

Naam:

Hein Fles

Telefoon:

06-53337815

E-mail:

fles@eigenhorecamakelaar.nl