Mijn EHM Login Telefoon  06-30151304

Lamswaarde

Wonen en werken combineren? Prachtige horeca- en woonboerderij te koop!

Image Loading...

Left arrow

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Right arrow

Wonen en werken combineren? Prachtige horeca- en woonboerderij te koop!

Wonen en werken combineren? Dit object, met werkelijk ongekende mogelijkheden, is wellicht waar u naar zoekt! De Petrus & Paulus hoeve is een begrip in de regio en jarenlang in gebruik als een succesvol restaurant met privéwoning. Hier heb je volop ruimte voor het realiseren van al jouw (woon)dromen in combinatie met hobby’s of werk. Altijd al gedroomd van een eigen B&B? Of een stijlvolle horecazaak aan huis? Dubbele bewoning, kangoeroe-wonen, kantoor/praktijk aan huis of recreatieve activiteiten… Dit object biedt ongekende mogelijkheden! De huidige bestemming betreft dagrecreatie met horeca. Andere invulling en allerhande combinaties met wonen zijn bespreekbaar in overleg met de Gemeente Hulst. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met de afdeling ruimtelijke ordening van de gemeente Hulst. 

Ligging:

Het gemoedelijke Lamswaarde is gelegen in Oost-Zeeuws-Vlaanderen op een steenworp van de Westerschelde, vlakbij Hulst, de Belgische grens en op slechts 30 autominuten van Antwerpen. De vele dijken kenmerken deze groene en landelijke omgeving die onder andere is gekend voor zijn prachtige fiets- en wandelroutes. De boerderij is gesitueerd aan de rand van het dorp en heeft rondom vrij uitzicht over het polderlandschap.

 

Woning:

De boerderij bestaat uit een uit 1926 stammende authentieke landbouwschuur, welke door de huidige eigenaren in ca 1995 is getransformeerd tot een royaal, stijlvol woonhuis en een riante horecaruimte. Verder zijn er diverse bijgebouwen, terrassen, parking en een grote privé-tuinen ca 1,5 ha grasland/weide. Het totale perceel is ca 21.606 m2 groot. Het geheel verkeert in een uitstekende staat van onderhoud is in de huidige vorm turn-key te gebruiken. Het woongedeelte beschikt o.a. over een ruime sfeervolle woonkamer met prachtige haard en balkenplafonds, een bijzonder fraaie eet-/biljartkamer met vide, ruime landelijke woonkeuken met stijlvolle keukeninrichting, 3 slaapkamers en 2 badkamers op de 1e verdieping. De royale bergzolder biedt uitstekende mogelijkheden voor het creëren van extra slaapkamers.

 

Horeca:

Het horeca gedeelte is in de afgelopen jaren diverse malen verbouwd/verbeterd en beschikt o.a. over een volledig ingerichte professionele keuken, speels ingedeelde restaurantruimte, een grotendeels overdekt terras, diverse toiletgroepen en een prachtige entresol met loungebar en dakterras.

Inventaris: De horecainventaris is niet in de koopprijs pand inbegrepen en kan additioneel, voor een nader overeen te komen prijs, worden overgenomen.

Verplichtingen: Op dit bedrijf rusten geen personele- en leveranciers verplichtingen.  Er is sprake van recht van overpad t.b.v. het waterschap om de slootkanten te maaien.

 

Buiten:

Rondom geniet je hier van een prachtig vrij uitzicht op het Zeeuws-Vlaamse polderlandschap. Naast het hoofdgebouw staat een garage en een loods met paardenstallen. Achter de woning ligt een flinke privé-tuin met eendenvijver en achterop het perceel nog een grote overkapping met berging. Het achter gelegen grasland met paardrijbak is ideaal voor paardenliefhebbers!

 

Algemeen:

Gemeente Hontenisse sectie K perceelnummer 1781 (1.940 m2) en 1298 (3.950 m2) en ca 1,5 ha grasland/weide. Bouwjaar ca. 1926, gerenoveerd vanaf 1995 Inhoud 3.627 m3, perceeloppervlak ca 21.606 m2 Woonoppervlak 673 m2, overige ruimte 300 m2, Externe bergruimte 198 m2. Grotendeel voorzien van vloer- dak en muurisolatie. Nagenoeg rondom dubbele beglazing. Verwarming middels Centrale Verwarming. Definitief energielabel is aangevraagd.

 

Indeling:

 • Woonoppervlakte 673 m²
 • Perceeloppervlakte 21.606 m²
 • Gebouwgebonden buitenruimte 120 m²
 • Overige inpandige ruimte 300 m²
 • Externe bergruimte 198 m²
 • Inhoud 3627 m³
 • Aantal kamers: 8
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal woonlagen: 2 woonlagen 

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend. 

Bekijk zeker eens de virtuele tour en neem contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse. Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor. We leiden je graag rond in deze prachtige woonboerderij met een zee aan ruimte en mogelijkheden! 

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden. 

 

VRAAGPRIJS € 995.000,- kosten koper (exclusief inventaris)

Uw makelaar:

Naam:

Gert-Jan Mensink

Telefoon:

06-30151304

WhatsApp:

E-mail:

gertjan@eigen­horeca­makelaar.nl

Prijs

Vraagprijs inventaris & goodwill:
Op aanvraag

Huurprijs pand:
Niet van toepassing

Koopprijs pand:
995.000,00 k.k.

 • Kenmerken

  Soort object: Horeca overig

  Personeel: n.v.t.

  Ligging: Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen

  Vloeroppervlakte: 300 m²

  Zitplaatsen gelijkvloers: 74

  Zitplaatsen verdieping: 48

  Zitplaatsen terras: 130

  Woonruimte: Luxe woonboerderij.

 •  
 •  

  Parkeermogelijkheden: Voldoende parkeergelegenheid.

  Overeenkomst(en) brouwerij: nee

  Overeenkomst(en) speelautomaten: nee

  Overeenkomst(en) leveranciers: nee

  Omzetindicatie: Op aanvraag

  Openingstijden: -

  Status inventaris: Complete horecainventaris in overleg over te nemen.

  Leasecontracten: nee

  Energielabel: Op aanvraag

Locatie:

Zonnegrens

 • Zonnegrens logo

 •  Verbergen

   Tonen

Hoe valt de zon op het terras?

Van dit pand kunt u middels het verschuiven van de balkjes zien hoe de zon draait op verschillende tijdstippen en data.