Mijn EHM Login Telefoon  0624119263

Kantoor Zuid Lim­burg

Eigen Horeca Makelaar kantoor Zuid Lim­burg

Uw makelaar

Roger Ravesteijn

Roger RavesteijnMijn naam is Roger Ravesteijn en ik ben uw horecamakelaar in Zuid Limburg. Namens Eigen Horeca Makelaar mag ik wellicht een van de meest Bourgondische regio's van Nederland op mij nemen. Zelf was ik al vanaf mijn 15e jaar werkzaam in de horeca eerst in loondienst en daarna als zelfstandige.

Bijna 20 jaar heb ik samen met mijn vrouw, onder andere in het mooie stadsdeel Wijck in Maastricht, een markante horecazaak gehad. Wat ik destijds miste bij mijn aankoop van de horecazaak was begeleiding en gedegen advies. Dat is wat ik probeer nu zo goed mogelijk, aan zowel aspirant horecaondernemers als aan gevorderden, te geven. Aandacht en begeleiding zijn enkele van de vele aspecten die in mijn beroep die zeer belangrijk zijn.

Voor zowel de verkopers maar ook voor de kopers van een horecaonderneming zal ik mijn best doen altijd het beste resultaat te halen. Met mijn vakkennis en kennis van de regio heb ik al veel investeerders, verhuurders, verkopers en (kandidaat)kopers van dienst kunnen zijn.

Mijn motto: "Wij gaan door daar waar andere stoppen". Dat komt zowel u als verkoper als de koper ten goede.

Heeft u behoefte aan advies, vakkennis of een verhelderend gesprek over de horeca neem gerust contact op.

Graag tot snel!

Roger Ravesteijn

Contactgegevens

Telefoon: 0624119263

E-mail: roger@eigenhorecamakelaar.nl

Aanbod kantoor

Het actuele aanbod van kantoor Zuid Lim­burg:

Er zijn geen objecten van dit kantoor.