Te huur - Kamperland

Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht

Keuken in Foodhal

  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 1
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 2
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 3
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 4
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 5
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 6
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 7
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 8
  • Foodstube Kamperland - Ondernemers gezocht foto 9

WELKE ONDERNEMER DOET ER MEE?
Ongedwongen eten als bij een foodtruck. Dat wordt de Foodstube in Kamperland De ongedwongen sfeer van een foodtruckfestival, maar dan onder een dak. Dat wordt de nieuwe Foodstube in Kamperland. In een pand aan de Veerweg waar tot voor kort een winkel en een snackbar zaten, wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie. _____________________________________________________________________________________________________________ 

Zaterdag 11 juli is er van 13.00 tot 15.00 een informatiebijeenkomst op locatie in Kamperland waar u voor uitgenodigd bent. U kunt dan rondkijken, sfeerproeven en alle vragen stellen die u wilt. Aanmelden voor deze bijeenkomst via joost@eigenhorecamakelaar.nl of via whatsapp op 06-83250085
_____________________________________________________________________________________________________________ 

De Zeeuwse ondernemer Peter Versluis van o.a. Catering 'Onder de Toren' en zelf eigenaar van diverse foodtrucks is momenteel volop in de voorbereiding om te komen tot een nieuw concept in Zeeland, Foodstube Kamperland.
Een hippe plek met het echte 'foodtruckgevoel' waar je goede drankjes en lekker eten kan krijgen en waar de kinderen zich ook kunnen vermaken.” Veel hout. Veel groen ook. En een indoor jeu-de-boulesbaan, speelplekken voor kinderen en veel ruimte om gezellig met je familie of vrienden wat te eten en te drinken. ,,En we krijgen een insta-visual.” 

HET WERVEN VAN ONDERNEMERS IS BEGONNEN
Het idee om deze zaak te beginnen ontstond al voor de coronatijd. Maar nu alle horeca lang heeft stilgelegen kwam het plan wel in een stroomversnelling. 
Het idee is om (voorlopig) zes kleine ondernemers te trekken die hun eigen bedrijfje hebben in de Foodstube. ,,We zijn nu druk bezig met het werven van ondernemers”, vertelt Nieuwpoort.

,,Allemaal verschillend en het moet nog niet in Kamperland zitten. Neem bijvoorbeeld Italiaans, dat willen we niet want er zit hier al een Italiaans restaurant.” Wat het wel gaat worden, dat is nog niet duidelijk. Maar Nieuwpoort en Versluis zoeken mensen die zoveel mogelijk met verse producten werken én iets vega en vegan op de kaart hebben staan. ,,Want daar is steeds meer vraag naar.” 
Deze kans is vooral een mooie uitdaging voor mensen die nu normaal gesproken op foodfestivals hadden gestaan, denkt Nieuwpoort en daar mikken ze dan ook een beetje op. 
,,De ondernemer die wel voor anderen wil koken maar geen eigen restaurant wil.

HOE WERKT HET?
Met de ondernemers die hier instappen worden contracten afgesloten. Ze werken voor zichzelf, maar moeten ook een percentage afdragen om de gemeenschappelijke kosten te kunnen dekken. ,,In principe is het zo dat de ondernemers het eten koken en wij verzorgen de drankjes”, vertelt Nieuwpoort. In de zomermaanden zal het nieuwe concept het vooral van Zeeuwen en toeristen moeten hebben die gezellig een hapje komen in eten.
In de wintermaanden mikt het bedrijf meer op bedrijfs- of personeelsfeesten. 

Hoewel het pand nu nog leeg en kaal oogt, is het de bedoeling om over ongeveer een maand open te gaan. De Zeeuwse ondernemer kwam op het idee om dit zelf in Zeeland op te starten. Ze hebben meerdere locaties bezocht en zijn zo uitgekomen bij de Veerweg 63-65 in Kamperland. Wat wij belangrijk vinden in de uitvoering van ons plan is werken met lokale ondernemers en producten, biologisch waar mogelijk en in het kader van de duurzaamheid gaan wij verspilling zoveel mogelijk tegen, werken wij met afbreekbare disposables en recyclen we zoveel mogelijk. 

FOODSTUBE KAMPERLAND
De naam van het pand zal worden Foodstube Kamperland omdat het een internationale naam is en er veel toeristen komen in Kamperland. Het pand heeft een uitnodigende gevel met veel lichtinval en een groot terras voor de deur. Het pand biedt ruimte voor meerdere keukens die wij daarin creëren en verhuren aan ondernemers met een eigen concept. Wij faciliteren de koeling, afwasruimte en andere zaken centraal zodat de ondernemer met een kleine investering zijn eigen restaurant kan starten. 

Bij De Foodstube kan je terecht voor brunch, lunch en diner uit verschillende keukens. Wij beheren de bar met alle drankjes. Elke keuken met zijn eigen concept verkoopt tijdens lunch en diner van zijn eigen kaart. 

THEMA'S
Thema’s die we in gedachten hebben voor de keukens zijn: 
- IJs /zoet zoals donuts, macarons, taart, pannenkoeken en/of wafels
- Vlees ( hamburgers, hotdogs, ribs, kip) 
- Sushi / Thais / Vietnamees 
- Fish & Chips
- Tapas 
- Mexciaans / zuid Amerikaans 
Uiteraard staan wij open voor andere keuken die passen binnen het concept.

Bent u net zo enthousiast over dit concept als wij? Heeft u tijd en zin om mee te gaan ondernemen in dit unieke project? 

Stuur een mail naar joost@eigenhorecamakelaar.nl of appje naar 06-83250085 Wij brengen u dan in contact met de ondernemers om zelf de mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Kenmerken

Soort object:

Restaurant/catering

Personeel:

-

Ligging:

-

Vloeroppervlakte:

-

Zitplaatsen gelijkvloers:

-

Zitplaatsen verdieping:

-

Zitplaatsen terras:

-

Woonruimte:

nee

Parkeermogelijkheden:

-

Overeenkomst(en) brouwerij:

nee

Overeenkomst(en) speelautomaten:

nee

Overeenkomst(en) leveranciers:

nee

Omzetindicatie:

Op aanvraag

Openingstijden:

-

Status inventaris:

-

Leasecontracten:

nee

Prijs

Vraagprijs inventaris & goodwill:
Op aanvraag

Huurprijs pand:
Niet van toepassing

Koopprijs pand:
Niet van toepassing

Uw makelaar voor dit object is:

Naam:

Joost van Damme

Telefoon:

06 83250085

E-mail:

joost@eigenhorecamakelaar.nl

 

Locatie: